Looptrainingen beginnen weer! Vooraf aanmelden!

Datum: 8 mei 2020

Hardlopen was de afgelopen weken één van de weinige sporten die nog steeds lekker buiten kon. Veel van jullie hebben met de inspiratietrainingen uit de verschillende app-groepen toch solo kunnen hardlopen. Het is dan ook mooi nieuws dat er per 11 mei weer samen mag worden gelopen en vooral ook dat Avantri het hek weer mag openen. Uiteraard verantwoord en op 1,5 meter afstand van elkaar!

We mogen dus weer met elkaar trainen, maar wel met aangepaste maatregelen. Voor iedereen zal dit in eerste instantie even wennen zijn. De  looptrainers kijken na de eerste week hoe het is gegaan en passen dingen aan  als dat nodig is.

Lees hieronder het overzicht met maatregelen en afspraken even goed door:

Vooraf

- We houden de groepen in eerste instantie beperkt tot 12 lopers (inclusief trainer).
- Geef je uiterlijk twee dagen vooraf op voor de training via de volgende link: https://www.supersaas.nl/schedule/Avantri/Avantri_looptrainingen. Lukt het niet via dit systeem, stuur je trainer dan een persoonlijk berichtje.
- We gaan uit van 1 keer per week per persoon trainen. Vanwege de beperkte groepsgrootte kan zo iedereen aan de beurt komen denken we.
- Ga alleen naar de training als je geen gezondheidsklachten hebt. Blijf zelfs bij kleine twijfel thuis.
- Als je tot de kwetsbare doelgroep behoort, maak dan voor jezelf de afweging of je wel of niet in de groep wil trainen.
- Om drukte op de baan te voorkomen kan de trainer ervoor kiezen om op een andere plek in Schoonhoven te starten. Hou hiervoor de app-groep van je eigen loopgroep goed in de gaten.

Tijdens de training

- De kantine en de kleedkamers zijn gesloten.
- De WC is uitsluitend te gebruiken bij hoge nood.
- EHBO koffer is in kantine en de AED in krachthonk. Alle trainers hebben hiervan de sleutel.
- Durf elkaar aan te spreken op de 1,5 meter regel.
- En vooral: geniet weer van het lopen met elkaar.

Alle looptrainers houden er rekening mee dat niet iedereen heeft kunnen sporten en/of hardlopen de afgelopen weken. Dus voel je niet bezwaard om gewoon te komen, want we bouwen het met elkaar rustig weer op. Verantwoord trainen en plezier om samen te bewegen staat voorop!

Niet alles is in regels te vatten. Als je vooraf nog vragen of opmerkingen hebt, neem dan contact op met je eigen trainer. Dan komen jullie er samen vast uit.

De looptrainers kijken er in ieder geval naar uit om jullie volgende week weer te zien!

Trainers Aad, Ab, Ad, Alexandra, Janet, Pauline, Robert en Vincent staan in de startblokken! 

 

Klik hier voor de uitgebreide omschrijving van corona afspraken.

 

Terug naar de vorige pagina

Zoeken



Website sponsors