Rivierenland Nazomerloop: Feestje!!

Datum: 6 september 2020

Onder ideale weersomstandigheden en na ruim  vijf maanden in “lockdown” heeft de Avantri Wegwedstrijdencommissie een Coronaproof hardloop wedstrijd georganiseerd. Strak geregeld en veilig hebben zij een heerlijk hardloopevenement gerealiseerd. Alle deelnemers, 178 in getal waarvan 44 Avantrianen, hielden zich goed aan de Coronaregels.

Stewards wezen de deelnemers voorafgaand en na afloop van de wedstrijd op de 1,5 meter richtlijn. De kantine bleef dicht en ook douchen was er niet bij.

Uniek was werkelijk de start per drietal. Een vondst! Gedicteerd door het risico op besmetting werd een totaal nieuwe startprocedure gevolgd. Om de 10 seconden schoot Pieter van de Dool drie deelnemers weg. Daardoor geen massale start en gedrang met dito besmettingsrisico. Gedisciplineerd wachtte iedereen tot het zijn beurt was om aan dit hardloopfeestje mee te kunnen doen.  
Na afloop toonden de deelnemers zich stuk voor stuk zeer tevreden met de organisatie in deze Corona tijden.

Er werden mooie tijden gelopen al bleek als altijd dat de vorm zo kort na de vakantieperiode bij menigeen nog wel wat aanscherping kan gebruiken.


Swen van Schaik (Avantri) met 5:25 min. en Fenna Neven met 6:26 min. waren de snelsten op de 1500 meter.

Dennis Buys (Avantri) met 16:49 min. en Myrthe Bouman met 22:21 min. waren de snelsten op de 5 kilometer. 

Hidde Demoed met 32:52 min.  en Marjolein Menheere met 39:32 min. waren de snelsten op de 10 kilometer

Voor de complete uitslag klik hier. 

Startvakken bij de 5 kilometerloop. 

 

Terug naar de vorige pagina

ZoekenWebsite sponsors