Avantricup 2024

Datum: 7 oktober 2024

Het gehele seizoen strijden de pupillen en junioren van Avantri al voor de Avantricup 2024. Afgelopen weekend was de beslissende ronde tijdens de clubkampioenschappen waar zoals traditie dubbele punten waren te behalen voor de Avantricup. In het ochtendprogramma wist Quenten Anders met de pupillen wisselbeker naar huis te gaan na een zinderende strijd met Yari van den Berg (2e), Sanne Zuurmond (3e), Roos van Dam (4e) en Noor van Buren (5e).

 

In het middag programma verschoof het klassement alle kanten op wat een zeer spannende strijd opleverde. Hidde Tiggelaar liet zich daar niet door afleiden en veroverde met overmacht de Avantricup bij de junioren met op alle onderdelen een persoonlijk record. Hierdoor wist hij Éowyn Bijman (2e), Abel Brouwer (3e), Kyra Bogaard (4e) en Job van der Horst (5e) achter zich te houden en kon hij de wisselbeker mee naar huis nemen.

In totaal zijn er door de junioren en pupillen gezamenlijk maar liefst 592 PR’s gevallen door het hele jaar heen, waarvan 267 PR’s bij de junioren en 325 PR’s bij de pupillen. Wij zijn als Avantri trots op alle atleten die dit met elkaar behaald hebben en boven zichzelf zijn uitgestegen!

Tot volgend seizoen met wellicht een PR aan Persoonlijk Records?

Naar volledige eindstand

Terug naar de vorige pagina

Zoeken



Website sponsors